Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

RKnieuws.net TV: paniek in het Vaticaan?

RKnieuws.net TV: paniek in het Vaticaan?
Volgens de Italiaanse krant 'La Reppublica' zouden de kraampjes met souvenirs rond het Vaticaan weg moeten uit angst dat ze een schuilplaats voor terroristen zouden kunnen vormen. Paniek in het Vaticaan? RKnieuws.net TV ging op onderzoek uit.
Volgens een veiligheidsagent van het Vaticaan is het bericht 'volkomen onzin'. De winkels voor toeristen zijn gewoon open en er staan nog net zoveel kraampjes en standjes rond het Sint Pietersplein als normaal. <a href="http://www.rknieuws.net/rknieuwsnet/multimedia/rknieuwsnet_tv/20010926_veiligheidvaticaan.mpg">Klik hier om de mini-reportage te bekijken.</a>
 
 

 

Rorate Zoeken