Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

President Costa Rica ontvangen door de paus

President Costa Rica ontvangen door de paus
VATICAAN (RKnieuws.net) - Paus Joannes Paulus ontving maandagmorgen Abel Pacheco de la Espriella, de president van Costa Rica. De president was vergezeld van Roberto Tovar Faja, de Minister van Buitenlandse Zaken en de ambassadeur Javier Guerra Laspiur.

President Pacheco de la Espriella had daarna tevens een ontmoeting met staatssecretaris Angelo Sodano.Volgens de woordvoerder van het Vaticaan, Joaquin Navarro-Valls, werd er tijdens de ontmoeting gesproken over de relaties tussen kerk en staat en de internationale situatie, in het bijzonder in Latijns-Amerika. Het onderhoud in een zijzaaltje van de Paulus VI-zaal duurde een tiental minuten. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken