Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bouwel: bijbelweek met Huub Oosterhuis

Bouwel: bijbelweek met Huub Oosterhuis
BOUWEL (RKnieuws.net) - De Werkplaats voor Theologie en Maatschappij organiseert een week samen bijbellezen in het boek Numeri volgens de methode van Carlos Mesters, dat wil zeggen rekening houdend met drie polen: de bijbel, de groep en de werkelijkheid vandaag.


De bijbelweek vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 april 2004 in huis Bethanië in Everbeek. Het weekend wordt begeleid door Huub Oosterhuis en Alex van Heusden, in samenwerking met de begeleidingsgroep van WTM.

Meer info: Werkplaats voor Theologie en Maatschappij, Droomland 10, 2288 Bouwel
tel: 014 51 35 43, fax: 014 21 79 32 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken