Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Drongen: zomercursus over mystieke literatuur

Drongen: zomercursus over mystieke literatuur
DRONGEN (RKnieuws.net) - De jaarlijkse zomercursus over mystieke literatuur in de Oude Abdij van Drongen vindt plaats van 23 tot 26 augustus 2004. Alle lezingen hebben iets te maken met de figuur van Albert Deblaere s.j. (1916–1994). Eminent kenner van de (Nederlandse) mystieke literatuur, doceerde hij het grootste gedeelte van zijn actieve loopbaan mystieke theologie aan de Gregoriaanse Universiteit in Rome. De inleiders van deze zomercursus werden allen – rechtstreeks of onrechtstreeks – door Deblaere gevormd.

Voor alle info (onder meer een folder) en inschrijving: Oude Abdij van Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen, tel: 09 226 52 26, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en website www.oudeabdij.be. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken