Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Gent: groeigroep naar vergeving

Gent: groeigroep naar vergeving
GENT (RKnieuws.net) - In mei en juni komt er in het bisdom Gent voor de derde keer een wekelijkse groeigroep naar vergeving samen. In de loop van negen avonden worden stapstenen aangereikt voor een innerlijk groeiproces, zoals uitgetekend door priester-psycholoog Jean Monbourquette.


Vergeving blijkt de enige manier om relaties in stand te houden doorheen problemen of om opnieuw vrij en harmonieus te kunnen leven na geleden onrecht.

Drie thema’s worden belicht: een gezonde zelfzorg, anders leren kijken naar de ander en zich toevertrouwen aan de Bron van liefde en vergeving.

Data: maandagen 3, 10, 17 en 24 mei, dinsdag 1 juni, maandagen 7, 14, 21 en 28 juni, telkens van 19 tot 22 uur in het Bisschoppelijk Seminarie (Biezekapelstraat 2 in Gent, naast de kathedraal). Deze locatie is bereikbaar met openbaar vervoer.

Voor info en inschrijvingen: Dienst Gezinspastoraal bisdom Gent, Nederpolder 24, 9000 Gent, telefoon 09/235.78.63 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Het aantal deelnemers is beperkt.) (tb) 
 

 

Rorate Zoeken