Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Vormselvieringen in het bisdom Gent

Vormselvieringen in het bisdom Gent
GENT (RKnieuws.net) - In het bisdom Gent wordt het sacrament van het vormsel toegediend vanaf de derde paaszondag tot en met het weekend van Pinksteren. Op uitzonderingen na is dat op volgende data:


- 24 en 25 april: streek Waasland, behalve het dekenaat Hamme (dat wil zeggen: in de dekenaten Beveren, Lochristi, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas en Temse)

- 1 en 2 mei: dekenaat Hamme en de streek Dender-Noord (Dendermonde, Lebbeke, Wetteren en Zele).

- 8 en 9 mei: streek Dender-Zuid, behalve het dekenaat Zottegem (Aalst, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede en Ninove)

- 15, 16 en 20 mei: dekenaat Zottegem en de streek Zuid-West (Kruishoutem, Nazareth, Nederbrakel, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse en Sint-Maria-Horebeke)

- 22 en 23 mei: streek Noord-West (Deinze, Eeklo, Evergem, Maldegem en Zomergem)

- 29 en 30 mei: streek Gent-Agglomeratie (Gent-Centrum, Gent-Noord, Gent-Rand, Gent-Zuid, Ledeberg en Sint-Amandsberg). (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken