Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Roermond: ´Muzen op zondag´

Roermond: ´Muzen op zondag´
ROERMOND (Bisdom Roermond/RKnieuws) - Onder de titel 'Muzen op zondag: schone kunsten en bijbelse thema's op een zomerse namiddag' vinden komende zomer een aantal bijzondere concerten plaats in de Sint Christoffelkathedraal van Roermond.
De concertreeks varieert van klassieke muziekuitvoeringen tot een concert met experimentele elektronische muziek. Ook de muziekwerken zijn van zeer gevarieerde componisten, van Mozart tot Messiaen. De sprekers zijn afkomstig uit het kerkelijk, maatschappelijk, wetenschappelijk en politieke leven.

Na elk concert werden de aanwezigen uitgenodigd voor een drankje, zodat musici, sprekers en bezoekers elkaar konden ontmoeten en met elkaar van gedachten konden wisselen.

Data

De Kathedraalconcerten Roermond 2004 vinden plaats van april tot en met september, telkens op de laatste zondag van de maand om 16.00 uur. De toegang is vrij, na afloop van elk concert wordt een collecte gehouden waarin bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen deponeren.

Zie voor meer informatie de <a href="http://www.bisdom-roermond.net/kathedraal/nieuws/detail.php?ID=53" target="_blank">website van het bisdom Roermond</a>.
 
 

 

Rorate Zoeken