Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Rorate zoekt spelletjes-programmeur voor Catkids

Rorate zoekt spelletjes-programmeur voor Catkids
UTRECHT (Rorate.com) - Voor de catechese website 'Catkids' zoekt Rorate handige programmeurs die het leuk vinden om -op vrijwillige basis- in Flash of Shockwave spelletjes te ontwikkelen rond de Catkids-personages.
De website <a href="http://www.catkids.com" target="new"><u>Catkids</u></a> is uniek in zijn soort. De site presenteert catechese op een speelse en interactieve manier, en is gericht op kinderen tussen de 6-12 jaar.

De website maakt op dit moment een snelle groei door. Er is rond de site een community gegroeid van al meer dan 750 leden. Naar verwachting zal dit aantal de komende maanden nog sterk toenemen.

Om de website nog aantrekkelijker te maken willen we een aantal spelletjes rond de Catkids-personages op de site plaatsen, waardoor het voor kinderen steeds leuker wordt om regelmatig naar de site te komen.

Heb jij ervaring met Flash of Shockwave, en vind je het leuk om je know-how op dit project los te laten, <a href=mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.><u>stuur ons dan een mailtje</u></a>. Je hulp is van harte welkom!
 
 

 

Rorate Zoeken