Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Interculturele viering rond de Blijde Boodschap als uitdaging tot hoop

Interculturele viering rond de Blijde Boodschap als uitdaging tot hoop
ANTWERPEN (RKnieuws.net) - De katholieke gemeenschappen van buitenlandse herkomst in het Bisdom Antwerpen-Pro Migrantibus en de Sint-Annaparochie van Antwerpen Linkeroever organiseren op zondag 16 mei in samenwerking met Stadspastoraal Antwerpen en Kerkwerk Multicultureel Samenleven-Antwerpen een internationale viering en ontmoetingsdag in de Sint-Annakerk – Linkeroever.


De dag is opgebouwd rond de interculturele eucharistieviering rond ‘De Blijde boodschap beleven: een uitdaging tot hoop’, om 11.30 u, en aansluitend vanaf 13.00 u gezamenlijke maaltijd en culturele manifestatie in het Sint-Annekecentrum op de Linkeroever.

De viering wordt opgeluisterd door Afrikaanse, Indonesische, Filippijnse, Spaanse en Zuid - Amerikaanse, Poolse en Vlaamse koren.

De dag vindt plaats in de Sint-Anna Kerk en het Sint-Annekecentrum, Haenegraefstraat 5, te Antwerpen (Linkeroever) - Bereikbaar met trams 2 –3 – 15 (halte Halewijnlaan).

Info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478/234564 (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken