Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Taizéviering "Vurig leven" in Vilvoorde

VILVOORDE (RKnieuws.net) - Op zaterdag 1 mei heeft in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Troost in Vilvoorde een viering in de sfeer van Taizé plaats. Thema van de viering is "Vurig leven".


Met schriftlezing, stilte, gebed en de typische Taizéliederen bereiden de deelnemers er zich voor op Pinksteren. Inzingen kan vanaf 19u.40 uur, de viering zelf start om 20u. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting.

Info: Sam Goyvaerts, tel. 02 306 02 93, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken