Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Rozenkrans op cd en audiocassette

Rozenkrans op cd en audiocassette
LEUVEN (RKnieuws.net) - Naar aanleiding van de meimaand, de rozenkransmaand, presenteert Avimo een nieuwe uitgave van de rozenkrans: "Mysterie + vol" met Maria doorheen de bijbel.
De vier rozenhoedjes zijn opgenomen op cd en audiocassette (ac) met handleiding en bijbelse teksten. Elk rozenhoedje wordt ingeleid met een streep muziek, de tijd om de rozenkrans te nemen en in de stemming te komen voor het gebed. Een ritueel waar het hart behoefte aan heeft om zich klaar te maken voor de ontmoeting met de Heer.

Het bidden van de rozenkrans kan alleen of in groep gebeuren. Vermits de rozenkrans opgenomen werd in een groep van biddende mensen weet men zich in elk geval verbonden met andere gelovigen. Dit kan ook het gebed dragen.

Samen met het pakket ?Mysterie + vol? zijn er ook posters verkrijgbaar voor elk tientje van de rozenkrans: ?Mysteries van de rozenkrans?. Het is een pakket van 4 x 5 posters op quartoformaat. De posters kunnen de verinnerlijking van het mysterie bevorderen, door ze te beschouwen tijdens elk tientje. Het mysterie komt dan tot leven in het hart zelf. Het bidden van de rozenkrans openbaart op deze wijze de grote mysteries van het Nieuwe Testament en brengt de bijbel en het leven van Jezus en Maria tot leven.

Deze cd en audiocassette van de rozenkrans richt zich tot gelovigen, religieuzen, bedevaartsoorden, bewoners van RVT?s, zieken, bedlegerigen?
Te verkrijgen als: AC S-5.3 Mysterie + vol (2 AC + handleiding) 14,- euro
CD S-5.3 Mysterie + vol (2 CD + handleiding) 24,- euro. Posters SPMPUK Mysteries van de rozenkrans (4x5 posters) 45,- euro. AC pakket Mysterie + vol (2 AC + handleiding + posters) 54,- euro. CD pakket Mysterie + vol (2 CD + handleiding + posters) 62,- euro.

Het is een productie en realisatie van Avimo, Kardinaal Mercierplein 3 in 3000 Leuven, tel: 016 23 42 93, fax: 016 29 31 65, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en website: www.kerknet.be/avimo. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken