Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Festival van religieuze muziek

Festival van religieuze muziek
BONHEIDEN (RKnieuws.net) - Op zaterdag 10 juli heeft op het domein van het bezinningscentrum Zellaer in Bonheiden een festival van religieuze muziek plaats. Het domein Zellaer is een heerlijk groen gebied dat zeer geschikt is om een hele dag samen te zijn rond inspirende, religieuze muziek en zang. Het ligt op 5 km van Mechelen, op de baan naar Putte.
Zes uitgelezen groepen staan op het programma met eigentijdse, ritmische muziek in de lijn van gospel, lichte rock en andere hedendaagse muziekgenres. De groepen zijn het Flanders Gospel Choir; Yubal; Stream, Kana; Sangalayi en het Libertus Combo.

De inkom bedraagt 5 euro. Wie komt brengt eigen pick-nick mee. Drank is ter plaatse te verkrijgen. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken