Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Stilte- en spiritualiteitsweekend in abdij van Averbode

Stilte- en spiritualiteitsweekend in abdij van Averbode
AVERBODE (RKnieuws.net) - De norbertijnerabdij van Averbode organiseert van vrijdagavond 7 mei tot zondagmiddag 9 mei een stilte- en spiritualiteitsweekend.
Lawaaivervuiling tekent ons maatschappelijk klimaat. Nauwelijks vind je nog plekjes waar het echt stil is. Veel sterker nog is de onrust in onszelf: werkdruk, stress, problemen .. verhinderen ons om innerlijke rust en stilte te vinden.

Abdijen zijn al gedurende eeuwen oorden waar stilte en rust gecultiveerd worden. Om ook in onszelf een plaats van stilte te ontdekken, verloopt dit weekend grotendeels in stilte.

Meer info:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken