Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

RKnieuws.net zoekt nieuwe medewerkers

RKnieuws.net zoekt nieuwe medewerkers
Rknieuws.net zoekt nieuwe medewerkers om de redactie te versterken. Gezocht wordt naar journalisten, redacteuren, medewerkers en buitenland correspondenten.
RKnieuws.net is een toonaangevende Rooms-katholieke nieuwssite binnen het Nederlandse taalgebied. Dankzij de uitgebreide forums en de digitale kathedraal is RKnieuws.net tevens een ontmoetingsplek waar vele katholieken en niet-katholieken elkaar dagelijks ontmoeten.

Nieuwe vrijwilligers

De huidige redactie bestaat uit twee hoofdredacteuren en meerdere redacteuren en medewerkers. Zij brengen dagelijks een overzicht van kerkelijk nieuws uit Nederland, Vlaanderen en de wereldkerk.

Door het succes blijft RKnieuws.net groeien in kwaliteit en kwantiteit. Om die kwaliteit te blijven garanderen en nog verder te vergroten is Rknieuws.net op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als journalist, redacteur of medewerker willen meebouwen aan het dagelijks nieuwsoverzicht van RKnieuws.net.

Buitenlandse talen en correspondenten

Voor het raadplegen van diverse buitenlandse bronnen is RKnieuws.net in het bijzonder op zoek naar vrijwilligers die de talen Engels en Duits of een andere buitenlandse taal voldoende machtig zijn.

Daarnaast is RKnieuws.net op zoek buitenland correspondenten. Gezocht worden naar enthousiaste vrijwilligers die ergens in het buitenland wonen, de locale taal goed spreken en bereid zijn om regelmatig te berichten over het katholieke leven buiten Nederland en Vlaanderen.

Informatie

Wie belangstelling heeft en/of meer wilt weten kan contact opnemen met de hoofdredacteur, Roderick Vonhögen: <a href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Klik hier</a>.
 
 

 

Rorate Zoeken