Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

BAAK: Meerdaagse bijeenkomsten in teken van gemeenschap

BAAK: Meerdaagse bijeenkomsten in teken van gemeenschap
BAAK (RKNieuws.net) - In de lange weekeinden 20 t/m 23 mei en 29 t/m 31 mei verzorgt de Focolarebeweging twee meerdaagse voorjaarsbijeenkomsten met als thema “Naar een cultuur van gemeenschap”. De bijeenkomsten worden gehouden in het Mariapolicentrum in Baak, nabij Zutphen.
Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomsten staan dit jaar in het teken van ervaringen die gemeenschap scheppen, te worden als ‘kinderen van één Vader’. Momenten van verdieping en uitwisseling van concrete ervaringen uit het leven van alledag worden afgewisseld met gebed en ontspanning.

Voor kinderen en tieners zijn aparte programma’s en voor de allerkleinsten is er een creche.

De kosten bedragen EURO 20,- p.p.p.d. inclusief logies. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost het
EURO 10,-. Voor meer informatie en aanmelding kunt u <a href="http://www.focolare.nl" target="http://www.focolare.nl">de site van focolare</a> bezoeken. (lt)
 
 

 

Rorate Zoeken