Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kanunnik De Wolf neemt afscheid van Vlaams Secretariaat Katholiek Onderwijs

Kanunnik De Wolf neemt afscheid van Vlaams Secretariaat Katholiek Onderwijs
GEEL (RKnieuws.net) - Op het einde van het schooljaar neemt kanunnik André De Wolf afscheid als directeur-generaal van het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs (VSKO). Naar aanleiding daarvan wordt er op woensdag 19 mei in de agora van de Katholieke Hogeschool Kempen in Geel een afscheidsviering georganiseerd.
Er zullen onder meer toespraken worden gehouden door kardinaal Danneels; door Frank Swaelen, ere-voorzitter van de Senaat; door Vlaams onderwijsminister Marleen Vanderpoorten en door Paul Wille, secretaris-generaal van het VSKO. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken