Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bijbels tentenkamp in Koekelare

Bijbels tentenkamp in Koekelare
KOEKELARE (RKnieuws.net) - Van 5 tot 9 juli organiseren ´Jeugd en Evangelisatie´ en de dienst parochiepastoraal van het bisdom Brugge een bijbels tentenkamp in Koekelare. Thema: „En Hij zag dat het goed was".


De deelnemers zullen spelen en werken met het scheppingsverhaal. Dit kamp is bestemd voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar, voor de vormelingen van de jaren 2004, 2003, 2002 en 2001. De 15-jarigen vormen een aparte groep tijdens het kamp. Iedereen is welkom: alleen, met zijn tweeën of in een groepje.

Op het kamp volgt er een onderverdeling in groepjes van ongeveer twintig jongeren. De deelnameprijs bedraagt 80 euro (alles inbegrepen). Over te schrijven op rekeningnummer 467-5060581-81 met vermelding "Bijbels tentenkamp".

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en folders terecht bij Jeugd en Evangelisatie, Eva Vromman, Oostnieuwkerksesteenweg 51, 8800 Roeselare, telefoon 051/26.56.34, fax 051/26.56.47, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , website www.jeugdenevangelisatie.be (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken