Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Midweek met christelijke spiritualiteit

Midweek met christelijke spiritualiteit
POSTEL (RKnieuww.net) - In de Abdij van Postel wordt van maandag 31 mei (17u.) tot vrijdag 4 juni (na het middagmaal) een week over ´De spiritualiteit van Beatrijs van Nazareth´ georganiseerd.


Beatrijs, een cisterciënzerzuster uit de 13de eeuw, was overste van de vroegere Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth in Lier. Van haar is een kostbaar geschrift bewaard: ´De zeven manieren van Minne´. Onder begeleiding van de Ieperse kapucijn Klaas Blijlevens wordt het boek gelezen en besproken.

Inlichtingen en inschrijving: Gastenpaters Abdij van Postel, Abdijlaan 16, 2400 Mol, tel: 014 378121 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken