Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Rorate naar nieuwe server verhuisd

Rorate naar nieuwe server verhuisd
UTRECHT (RKnieuws.net) - De websites van Rorate zijn de afgelopen week verhuisd naar een nieuwe server. De oude server kon de groeiende bezoekersaantallen niet meer aan. Door de verhuizing hebben sommige mensen enkele dagen geen nieuwsbrief ontvangen.
De nieuwe server staat in Amsterdam en biedt meer groeimogelijkheden voor de verschillende websites van Rorate. De opslagruimte, de snelheid en de bandbreedte (de hoeveelheid informatie die naar lezers doorgestuurd kan worden) zijn allemaal flink opgehoogd.

De verhuizing is een ingewikkelde technische procedure, die gelukkig zonder al te veel problemen is verlopen, en is slechts korte tijd uit de lucht geweest. De meeste bezoekers hebben er weinig van gemerkt.

Geen nieuwsbrief?

Wel kwamen er mailtjes van enkele mensen binnen die geen nieuwsbrief van RKnieuws.net hadden ontvangen gedurende enkele dagen.

Dit probleem lijkt opgelost, maar mocht u nog steeds moeilijkheden ondervinden, dan kunt u dat via email aan Rorate melden. Klik daartoe op in de linkerbalk onderaan op 'contact'. (RV)
 
 

 

Rorate Zoeken