Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Trektocht in het spoor van Franciscus

Trektocht in het spoor van Franciscus
BRUSSEL (RKnieuws.net) - Ga je mee de uitdaging aan? Heb je zin om met leeftijdsgenoten (17 tot 26 jarigen) de lange weg van 200 km tussen Umbrië en Assisi af te leggen? Dan ga je mee voor de eenvoud en natuurkracht waarin Franciscus van Assisi zich in de 13de eeuw liet onderdompelen.


Naast sportiviteit maak je ook tijd voor jezelf, voor kennismaking en gesprek. Franciscus van Assisi is de leidraad doorheen de hele tocht. Je krijgt de kans om te zijn wie je bent en met anderen te groeien van een bende onbekenden tot een hechte groep tochtgenoten...

De tocht vindt plaats van 26 juli tot 8 augustus.

Meer info en inschrijven bij: Jeugddienst Vicariaat Brussel, Glasfabriekstraat 14-18, 1060 Brussel, tel. 02 533 29 20 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)

 
 

 

Rorate Zoeken