Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Eigentijdse vakantievieringen

Eigentijdse vakantievieringen
POPERINGE (RKnieuws.net) - De stuurgroep van de decanale dienst Jeugdpastoraat van het decanaat Poperinge organiseert ook dit jaar drie eigentijdse vakantievieringen voor de vele kinderen, jongeren en volwassenen die voor een of meerdere dagen in het Heuvelland vertoeven. Het thema van de vieringen luidt: ‘Laat je kneden’.


* Zondag 18 juli om 10.30 uur in de kerk van Westouter: Kampmis. Voorganger is priester Henk Laridon, lector aan de KATHO Campus Torhout. Het jongerenkoor van de parochie Sint-Maarten en Sint-Niklaas te Ieper luistert de viering op.

* Zondag 25 juli om 10.30 uur in de loods van de familie Plantefève-Steyaert (Rijselstraat 58) te Wijtschate: Oogstmis. Voorganger is priester Pierre Breyne, afgevaardigd beheerder van het MPI Dominiek Savio in Gits. Het koor Hoogland uit Wijtschate luistert de viering op.

* Zondag 8 augustus om 10.30 uur in de kerk van Dranouter: Folkmis naar aanleiding van het Folkfestival. Kan. Filip Debruyne, bisschoppelijk vicaris, gaat voor. De folkgroep Erener uit Bellarus (ex-Sovjet-Unie) musiceert.

Tijdens het dertigste Folkfestival is Jeugdpastoraat aanwezig op de festivalweide met ‘Het Portaal’. Jongeren kunnen er terecht bij enkele jongeren en volwassenen met een luisterend oor.

Info: diaken Luc Vandevyver, Schoolstraat 12, 8950 Wijtschate-Heuvelland, tel. 057/44.65.49 of 0477/26.31.43, fax 057/44.65.49, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken