Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Inhuldiging universiteitscampus "Parkstraat" K.U.Leuven

LEUVEN (RKnieuws.net) - Vrijdag is er in Leuven een inhuldigingsceremonie van de deels vernieuwde universiteitscampus tussen de Vesaliusstraat, de Parkstraat en de Van Evenstraat. De campus omvat Alma 2 en gebouwen van de faculteit Sociale Wetenschappen, de faculteit Farmaceutische Wetenschappen en het Hoger Instituut voor de Arbeid van de K.U.Leuven (Katholieke Universiteit Leuven).


Er worden onder meer nieuwe auditoria gebouwd, en verscheidene andere gebouwen krijgen een grondige renovatie en een nieuwe bestemming. Voor een deel van de werkzaamheden - het optrekken van een nieuw guesthouse - werd Vlaams bouwmeester Bob Van Reeth als architect aangesteld.

De eerste fase van de werkzaamheden is grotendeels afgerond. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken