Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Emmanuel evangeliseert een week in Leuven

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 mei 2014 komt de Emmanuel School of Mission (ESM) uit Rome naar Leuven om met de gelovigen van Leuven, zoals paus Franciscus ons ook oproept in zijn exhortatie Evangelii Gaudium, ‘naar buiten’ te treden. Door het voorbereidingsteam van de Emmanuel-gemeenschap in Vlaanderen werd er een programma uitgewerkt,dat te vinden is op de website www.leuvenonmission.be.

De EMS zal onder meer verschillende scholen bezoeken, om van het geloof te getuigen en samen met de leerlingen bidden. 

13 mei: een gespreksavond: ‘Dokter, help mij om te sterven!‘ Een dokter, een filosoof, een familielid en een patiënt, praten over euthanasie. Hoe kiezen voor het leven ondanks het lijden?

14 mei: Animatie in een rusthuis

15 mei: nightfever

17 mei: zegening van de handelszaken

17 mei: ‘family happening’, met o.a. zegening van de gezinnen

Mensen die deel willen nemen aan de missie of vragen hebben kunnen contact opnemen met de 'missietelefoon': 0492 85 26 71 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emmanuelvlaanderen.be

 
 

 

Rorate Zoeken