Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Voortaan wekelijkse nieuwsbrief Rorate - rknieuws.net

Vanaf deze week ontvangt u van Rorate nog slechts wekelijks een elektronische nieuwsbrief in uw mailbox: in de nacht van zaterdag op zondag. Met het opnieuw oppakken van de redactionele activiteiten van rknieuws.net is voor deze frequentie gekozen en wordt dagelijks nieuws voorlopig nog slechts gedeeld via Twitter en Facebook. Op de website verschijnen voorlopig nog slechts huishoudelijke mededelingen zoals deze en opiniërende stukken. Door een technisch probleem heeft de verzending van de nieuwsbrief even stilgelegen maar als het goed is ontvangt u deze weer van af zaterdag 4 oktober. 

De redactie van rknieuws.net is geïnteresseerd in uw opmerkingen, suggesties, uw mening, ook als deze kritisch is: aarzelt u dus niet om een berichtje te sturen naar ‘redactie apenstaart rorate punt com’. 

Aanmelden:

Meldt u hier aan op de Twitter-pagina van Rorate Meldt u hier aan op de Facebook-pagina van Rorate

 
 

 

Rorate Zoeken