Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zomerreizen naar Taizé

Zomerreizen naar Taizé
HASSELT (RKnieuws.net) - Ook dit jaar worden vanuit het Limburgse opnieuw enkele reizen naar Taizé georganiseerd. Taizé is een dorpje in de Franse Bourgognestreek waar elk jaar vele duizenden jongeren een weekje hun tent opslaan. Ze zijn er te gast bij de broedergemeenschap die leeft en werkt onder leiding van broeder Roger Schutz. Zij willen samen werken aan een toekomst van vrede, verzoening en vertrouwen tussen christenen.


Op het programma in Taizé staan gebedsvieringen, gespreksgroepjes rond bijbel, geloof en leven, en werkwinkels rond verschillende thema’s en de stilte en het genieten van de mooie natuur.

Enkele Limburgse pastorale verantwoordelijken uit de dekenaten Maaseik, Lommel en Tessenderlo hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren tijdens de laatste julidagen samen een verblijf in Taizé. Jongeren vanaf 17 jaar zijn van harte welkom.

‘Zomerreis naar Taizé’, van 25 juli tot 1 augustus 2004. Deelnemingsprijs: 150 euro.

Info: Veerle Driesen, tel: 0479 67 33 69 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Gerard Janssen, tel: 011 54 45 67 en e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ann Wijckmans, tel: 013 67 48 17 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken