Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Jongeren als vrijwilliger in Scherpenheuvel

Jongeren als vrijwilliger in Scherpenheuvel
SCHERPENHEUVEL (RKnieuws.net) - Het bedevaartoord van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel wil samen met de Salvatoriaanse Gemeenschap en een groep vrijwilligers ten dienste staan van de pelgrims. Sedert mei 2003 is ´De Pelgrim´ het onthaalcentrum voor alle pelgrims, individueel en in groep. ´De Pelgrim´ wil ook jongeren gedurende één week opnemen in het team van vrijwilligers.


Concreet betekent dit meehelpen bij de verwelkoming van bedevaarders, ten dienste staan van de rolstoelgebruikers, helpen in de cafetaria en bij de afwas, secretariaatswerk, kleine klusjes opknappen, tijd maken voor gesprek en ontmoeting, stilte en gebed.

Het verblijf van vrijwilligers, gedurende één week of enkele dagen, bij de zusters en de paters is gratis. Voor meer informatie en voor concrete afspraken te maken kan je contact opnemen met Zuster Marcelle, GSM 0472/ 89 21 41 en Pater André, GSM 0494/ 18 74 92. Het adres: onthaalcentrum ´De Pelgrim´, Isabellaplein, 15 B bus 2, 3270 Scherpenheuvel. (tb)

 
 

 

Rorate Zoeken