Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zoon van premier Blair bij de paus

Zoon van premier Blair bij de paus
BRUSSEL (RKnieuws.net, Kerknet) - De zoon van de Britse premier Blair heeft afgelopen woensdag een korte ontmoeting met paus Joannes Paulus II gehad. Nicky Blair (18), die net het laatste jaar van zijn humaniora voltooid heeft, was in het gezelschap van een vriend van de katholieke London Oratory School. Momenteel maken ze een reis door Europa.


Vader Tony Blair is anglicaan, maar moeder Cherie Blair is katholiek. De vier kinderen werden ook volgens de katholieke geloof opgevoed. Al herhaaldelijk werd ten onrechte aangekondigd dat ook premier Blair zelf naar het katholieke geloof zou overstappen. (tb)

 
 

 

Rorate Zoeken