Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Beschadigingen in kerk van Waasten: verdachte opgepakt

Beschadigingen in kerk van Waasten: verdachte opgepakt
KOMEN (RKnieuws.net) - De politie heeft een zwerver van Franse origine opgepakt die ervan verdacht wordt in de nacht van woensdag op donderdag binnen gedrongen te zijn in de Sint-Pieter- en Pauluskerk in Waasten en er beschadigingen te hebben aangericht.
De man werd gearresteerd bij het verlaten van de kerk. Dat was mogelijk omdat de politie een tip had gekregen van een buurtbewoner.

De man ontkent de feiten. Hij werd wel in het bezit gevonden van een schroevendraaier. De man kwam al eerder in aanraking met de gerechtelijke diensten en is in de gevangenis opgesloten. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken