Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Gespreksavond "Geloof maakt je mooi" in Scherpenheuvel

SCHERPENHEUVEL (RKnieuws.net) - "Geloof maakt je mooi": dat is het thema van een gespreksavond op 17 november in "De Pelgrim" in Scherpenheuvel.
De gespreksavond wordt geleid door Erwin Roosen. Roosen geeft in Kerk + Leven wekelijks uitleg bij het zondagsevangelie. Hij doet dat op een manier die uitnodigt tot nadenken.

Tijdens de gespreksavond neemt hij de deelnemers mee om zoals Petrus in de voetsporen van Jezus te gaan en naar Hem te luisteren. Jezus is iemand die steeds weer vergeeft, die de gekwetste mens zal helen, de verlamde of wie bijna dood is weer tot leven brengt. Hij maakt mensen "heel", hij maakt mensen mooi.

De gespreksavond begint om 20 uur en duurt twee uur. Graag vooraf inschrijven: De Pelgrim, Isabellaplein 15 A, 3270 Scherpenheuvel, telefoon 013 - 35.56.40 (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken