Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Basisvorming Liturgie in Vorselaar

Basisvorming Liturgie in Vorselaar
VORSELAAR (RKnieuws.net) - In september en oktober organiseert het bisdom Antwerpen een vorming basisliturgie in Vorselaar. Voor de begeleiding staat Bart Paepen in.
De reeks loopt op 20 en 27 september en op, 4, 11, 18 en 25 oktober 2004, telkens van 20 tot 22.30 uur aan de Markt 19 in Vorselaar. De deelnameprijs bedraagt 35 euro.

Het gaat om een brede vorming voor wie meer inzicht wil in de christelijke liturgie. Een reeks sprekers geeft telkens een inleiding van een uur. Daarna is er gelegenheid tot uitwisseling en vragen.

Deelnemers die de basisvorming volgen, kunnen daarna instappen in het vormingsprogramma 'Voorgaan in gebed'.

Inschrijven: Secretariaat Pastorale Dienst, Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken