Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bisschop Muskens in Indonesië

Bisschop Muskens in Indonesië
Breda (Rknieuws.net)- Bisschop Muskens van Breda heeft van 10 tot en met 29 augustus Indonesië bezocht. Hij werd daarbij vergezeld door een televisieploeg van KRO-Kruispunt.
Op het Indonesche eiland Java bracht de bisschop een bezoek aan het spiritualiteitscentrum van de Karmeliet Romo Johannes Indrakusama. "Romo Johannes weet de Javaanse spiritualiteit te integreren binnen het katholieke geloof. Velen uit Indonesië komen naar hem om raad en genezing" aldus het persbericht van het bisdom Breda.

Ook zijn er opnames gemaakt in Desa Putera, een tehuis voor zwerfkinderen te Jakarta. Dit centrum wordt door de Broeders van Onze Lieve Vrouw van Lourdes geleid".
De geldinzameling bij gelegenheid van zijn 40 jarig priesterfeest heeft mgr. Muskens voor dit tehuis bestemd.

De KRO zendt de documentaire met mgr. Muskens uit op zondag 3 oktober a.s. (th)
 
 

 

Rorate Zoeken