Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

"Rondom gezin" pakt uit met reeks over sacramenten en gezin

BRUSSEL (RKnieuws.net) - In het kader van het Jaar van de Liturgie start de Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal in haar tijdschrift "Rondom Gezin" vanaf eind september een vierdelige reeks rond de voorbereiding, viering en beleving door gezinnen van de sacramenten doopsel (herfstnummer sept.), vormsel (winternummer), eerste communie/ eucharistie (lentenummer, maart 2005) en huwelijk (zomernummer, juni 2005).


Telkens worden een meer reflexieve bijdrage en een getuigenis opgenomen. De reeks kan besteld worden voor 15 euro (abonnement van vier nummers) of 4, 50 euro voor een afzonderlijk nummer via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken