Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Historische concerten in kerk van Onze-Lieve-Vrouw Lombeek

Historische concerten in kerk van Onze-Lieve-Vrouw Lombeek
ROOSDAAL (RKnieuws.net) - In Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek (Roosdaal) vindt ieder jaar op de laatste drie zondagen van september een reeks van Historische Concerten plaats. Deze concerten behoren tot de muzikale hoogtepunten van de culturele evenementen in Vlaams-Brabant. Centraal in de concertreeks staat het 18-de eeuwse Goynaut-orgel.
De reeks start op 12 september. Naast Benjamin Joseph Steens treden ook de Sangghesellen uit Beersel op. Zondag 19 september zijn de Nederlanders Jan van de Laar en John van den Beemt op bezoek. Het slotconcert heeft op 26 september plaats. De concerten beginnen telkens om 16 uur.

Meer info: Jozef Sluys, telefoon 02 - 532. 50. 80 (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken