Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Parochie-assistente benoemd voor dekenaat Evergem

Parochie-assistente benoemd voor dekenaat Evergem
GENT (RKnieuws.net) - Catherine Cocquyt werd op 1 september 2004 benoemd tot parochie-assistente voor het dekenaat Evergem. Zij zal als pastoraal vormingswerker de deken van Evergem bijstaan in de dekenale werking.
Catherine Cocquyt, licentiaat in de economische wetenschappen, is geboren op 15 augustus 1963 in Assenede. Ze is ongehuwd. Ze was de voorbije jaren werkzaam als lerares economie in Terneuzen (Nederland). Ze blijft daar ook deeltijds werken.

In het bisdom Gent zijn er momenteel twaalf parochie-assistenten aan de slag, respectievelijk in de dekenaten Aalst, Eeklo, Evergem, Gent-Centrum, Gent-Noord, Gent-Rand, Herzele, Kruishoutem, Lochristi, Oosterzele, Sint-Niklaas en Zomergem. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken