Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Missiebroodje te koop bij bakkerij Steevens

Missiebroodje te koop bij bakkerij Steevens
ROERMOND (RKnieuws.net) - Het Missieburo Roermond start deze week in samenwerking met Bakkerij Steevens de actie 'Brood voor Afrika'. Wie bij deze bakkerij een zogeheten 'Missiebroodje' koopt, helpt daarmee automatisch de kinderen van Sudan. Van elk verkocht broodje gaat immers 20 eurocent via het Missieburo rechtstreeks naar Afrika.
Tot de broodjesactie is besloten vanwege de grote hongersnood die momenteel in Sudan heerst, met name in de streek van Darfur. De zwart-witte 'Missiebroodjes' kunnen uitsluitend gekocht worden bij één van de vestigingen van bakkerij Steevens. Deze bevinden zich met name in zuidelijk Limburg.

De actie wordt ondersteund door een reclamecampagne. Zo zijn deze week naar alle parochies in Limburg posters gezonden die op een goed zichtbare plaats in of bij de kerk gehangen kunnen worden. Daarnaast worden op één van de regionale tv-zenders enkele reclamespotjes uitgezonden. Ook worden de komende weken advertenties geplaatst in een aantal regionale dag- en weekbladen. (th)
 
 

 

Rorate Zoeken