Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Drie startavonden voor parochies in bisdom Hasselt

Drie startavonden voor parochies in bisdom Hasselt
HASSELT (RKnieuws.net) - De startavonden van het bisdom Hasselt voor de parochies staan in het teken van de liturgie. Er zijn drie startavonden: op 20 september in zaal Poorthuiis in Peer, op 21 september in zaal Kermeta in Kermt en op 22 september in zaal College in Borgloon.
De avonden beginnen telkens om 19.30 uur. Einde voorzien om 22 uur. De avonden zijn bedoeld voor priesters, diakens, parochie-assistenten en parochieteams.

Tijdens de startavonden zal het jaarthema ´Geroepen om te vieren´ verkend worden. Fons Swinnen zal de deelnemers leren ontdekken dat God verrassens nabij is als we liturgie vieren. Op het programma staat ook een gebedsmoment met zending van de parochieteams door de bisschop. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken