Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Eén minuut stilte voor de slachtoffers van Beslan

Eén minuut stilte voor de slachtoffers van Beslan
BRUSSEL (RKnieuws.net) - Het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs (VSKO), zijn Verbonden en Diensten betuigen hun diep medeleven tegenover de slachtoffers van de gijzeling in de school in de Noord-Ossetische stad Beslan, hun ouders en families.Zij vragen aan alle scholen om zich op dinsdag 14 september 2004 om 12 u. aan te sluiten bij de ‘1 minuut stilte’, waartoe werd opgeroepen door de voorzitter van het Europees Parlement, Josep Borrell, ter nagedachtenis van alle slachtoffers van het gijzelingsdrama. Deze oproep werd gericht aan alle scholen van de Europese lidstaten.

Hiermee wil het VSKO solidair uitdrukking geven aan zijn diepe verontwaardiging rond de dood van vele onschuldige slachtoffers. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken