Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Populaire kinderbijbelschrijfster doet aan "channelling"

HARDERWIJK (RKnieuws.net) - Theologe Joanne Klink, bekend van De bijbel voor kinderen, houdt donderdag 16 september een lezing in Harderwijk over 'Boodschappen uit hogere dimensies'. 'Channelling' noemt ze het, contact met andere levenssferen. Het zijn volgens de theologe boodschappen zoals ze ook in de bijbelse tijd werden doorgegeven.
Mensen die stemmen horen en visioenen zien verdienen het volgens Klink gehoord te worden. Het verbaast en steekt haar dat de wetenschap en juist ook de kerk niet willen luisteren naar die "heldere, wijze en lieve woorden vanuit de hogere dimensies". De hemel op aarde is volgens haar dichterbij dan de meeste mensen denken, zo schrijft de regiokrant De Stentor.

Boodschappen van Paulus en Socrates

Klink is donderdag te gast bij Helios, een vereniging in Harderwijk die streeft naar geestelijke ontwikkeling in de mens. Ze schreef eerder een boek met de titel 'De grote Verandering'. Daarin geeft ze allerlei uitspraken door die zij of anderen hebben binnengekregen van bij voorbeeld de profeet Paulus en de Griekse filosoof Socrates.

Volgens haar laat de grote verandering niet lang meer op zich wachten. Daarbij worden de mensen niet opgeroepen werkloos af te wachten, maar juist aan de slag te gaan met de eigen talenten en wensen.

Nieuwe dimensies

Klink is bekend van De bijbel voor kinderen, maar de laatste jaren schrijft ze vooral boeken over nieuwe dimensies in mens en kosmos en reïncarnatie.

De bijeenkomst van Helios begint om 19.45 uur in De Roef aan de Vondellaan in Harderwijk. Muzikale medewerking wordt verleend door Michiel Strategier en Martine Nijenhuis.
 
 

 

Rorate Zoeken