Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Spirituele herfstdag in Lede

Spirituele herfstdag in Lede
LEDE (RKnieuws.net) - De fraterniteiten van Charles de Foucauld organiseren ook dit jaar weer een spirituele herfstdag en wel op zondag 3 oktober a.s. van 9.30 tot 17 uur aan de Ronkenburgstraat 25 in Lede.
Priester Kurt Devooght, assistent economie aan de Katholieke Universiteit Leuven (campus Kortrijk) zal het die dag hebben over de vernieuwde aandacht voor spiritualiteit in de samenleving en dit met concrete verhalen naar het leven vertalen.

Inschrijven kan telefonisch op het nummer 09 - 230 88 48 en per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken