Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Pater Piet van Dun overleden

Pater Piet van Dun overleden
TILBURG , HOOGSTRATEN (RKnieuws.net) - In Tilburg is kapucijn Piet van Dun, afkomstig uit Ginneken, overleden. De uitvaardienst heeft zaterdag om 10.30 uur plaats in de kloosterkerk in Meersel-Dreef (Hoogstraten).
Piet van Dun trad op 15 mei 1945 toe tot de orde van de kapucijnen. Op 27 juli 1952 werd hij in Izegem priester gewijd. In november 1953 reisde hij naar Congo af waar hij zou werken als missionaris. Na een zwaar ongeval keerde hij in maart 1997 definitief terug naar België. In juni 1999 werd hij opgenomen in een verzorgingstehuis in Tilburg. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken