Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zuster Kris Veys overleden

Zuster Kris Veys overleden
SINT-TRUIDEN (RKnieuws.net) - In Rijkel is zuster Kris Veys van de Zusters van Liefde overleden. Zij was afkomstig van Poperinge waar zij op 19 januari 1940 werd geboren. In 1968 trad zij in bij de Zusters van Liefde. Ze was werkzaam in de psychiatrische inrichting Sancta Maria in Sint-Truiden en in Lovenjoel.
Zuster Veys was ook actief lid van de parochiegemeenschap van Rijkel. Ze maakte deel uit van het zangkoor, ziekenzorg, de gezinsbond en de bond van senioren.

De uitvaart vindt dinsdag om 10.30 uur plaats in de Sint-Jozefkerk in Rijkel. Daarna volgt de begrafenis op de begraafplaats van de Zusters van Liefde op het kerkhof Schurhoven in Sint-Truiden. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken