Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bekende popsterren bij de Paus

Bekende popsterren bij de Paus
VATICAANSTAD (RKnieuws.net) - De populaire popgroep 'Westlife' en zangeres Dolores O'Riordan van de bekende Ierse popgroep 'The Cranberries' traden zaterdag 15 december op in het Vaticaan tijdens een groot kerstconcert in de Paulus VI zaal. De Paus had een dag eerder een privé ontmoeting met de leden van beide groepen.
Zowel op de <a href="http://www.westlife.com" target="_blank"><u>website van Westlife</u></a> als op die van <a href="http://www.cranberries.com" target="_blank"><u>The Cranberries</u></a> wordt melding gemaakt van de ontmoeting met de Paus.

Volgens hun website waren de leden van 'Westlife' "overdonderd en zeer vereerd" met de uitnodiging om in het Vaticaan te komen zingen. Voor hun ontmoeting met de Paus waren ze "nerveus, maar ook erg opgetogen". De groep zong de hit 'Queen of My Heart' en hun persoonlijke favoriete kerstnummer "Little Drummer Boy".

Zangeres Dolores O'Riordan van 'The Cranberries' werd tijdens het concert begeleid door het orkest van het Vaticaan onder leiding van Renato Serio. De twee nummers die ze zong worden op Kerstavond wereldwijd uitgezonden.

Alle artiesten besloten het concert met een gezamenlijke uitvoering van het lied "Stille Nacht".

 
 

 

Rorate Zoeken