Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kardinaal heeft ontslag aanvaard van vijf priesters

Kardinaal heeft ontslag aanvaard van vijf priesters
MECHELEN (RKnieuws.net) - Kardinaal Danneels heeft het ontslag aanvaard van vijf priesters. Dat meldt Pastoralia, het informatieblad van het aartsbisdom Mechelen-Brussel.
De kardinaal aanvaardde het ontslag van Jef Bulckens als parochie-administrator van de Sint-Franciscus van Assisi parochie in Heverlee (Leuven) en van Ferdinand Ivens als pastoor van Maleizen en Tombeek (Overijse).

Ook heeft de kardinaal het ontslag aanvaard van Paul Voet als federatiepastoor in Puurs en van Jos Verdonck, pastoor in de Sint-Stefanusparochie in Nederokkerzeel (Kampenhout). Tenslotte aanvaardde de kardinaal het ontslag van Ward Vanderwegen als parochie-administrator in Londerzeel Sint-Jozef en in Londerzeel Sint-Christoffel. Hij behoudt zijn andere canonieke functies. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken