Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zesduizend (religieuze) boeken voor een prikje

Zesduizend (religieuze) boeken voor een prikje
HASSELT (RKnieuws.net) - Op 16, 17 en 18 oktober verkoopt de bibliotheek van het Grootseminarie in Hasselt 6.000 boeken. Het gaat meestal om dubbels of boeken die de bibliotheek kreeg.
De boeken mogen weg a rato van 5 euro voor tien boeken. Veel geloof in het aanbod natuurlijk, theologie en bijbels, maar ook poëzie en romans.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de aankoop van een computer voor de bibliotheek. De boekeverkoop vindt plaats in de aula van het Grootseminarie aan de Tulpinstraat 75 in Kiewit-Hasselt.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken