Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

"Priests for life" tegen Kerry

NEW YORK (RKnieuws.net) - Frank Pavone, de voorzitter van de Amerikaanse priestervereniging ‘Priests for Life’, heeft aangekondigd dat die een campagne van 1 miljoen dollar start om kerkbezoekers ertoe te overhalen kandidaten die voorstander zijn van abortus links te laten liggen.


“Geen enkele kandidaat die vruchtafdrijving steunt, heeft het recht een openbaar ambt uit te oefenen, net zoals er geen enkele kandidaat die achter terreur steunt zo’n openbaar ambt kan vervullen.”

Pavone zegt te hopen dat tussen nu en 2 november kerkbezoekers in het hele land deze boodschap te horen krijgen. Hij wil zowel katholieke en protestantse kiezers dit jaar ook motiveren om massaal naar de stembus te trekken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken