Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Rorate-server korte tijd uit de lucht

Rorate-server korte tijd uit de lucht
AMERSFOORT (RKnieuws.net) - Door een technische storing was de server van Rorate tussen zondagavond en maandagochtend tijdelijk uit de lucht. Daardoor was RKnieuws.net niet bereikbaar.
De storing is inmiddels verholpen, en de websites van Rorate draaien weer op volle kracht.

De vernieuwingen van RKnieuws.net hebben een flinke stijging van het aantal bezoekers met zich meegebracht. Deze maand zal het aantal bezoekers voor het eerst in de geschiedenis van Rorate ruim boven de 200.000 uit komen.

Ledenwerfactie

Via een ledenwerfactie wil Rorate de komende maanden werken aan meer bekendheid in Nederland en Vlaanderen. Op dit moment telt Rorate al meer dan 6000 geregistreerde leden. De non-profit organisatie streeft naar een ledental van 10.000 aan het eind van de actie.

<a href="http://www.rorate.com/rorate/scripts/nieuwsbrief_kado.php">Klik hier om ons te helpen!</a>
 
 

 

Rorate Zoeken