Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Koningin Fabiola bidt op kerkhof van vergeten zielen

Koningin Fabiola bidt op kerkhof van vergeten zielen
REKEM (RKnieuws.net) - Tijdens het Allerheiligenweekend heeft koningin Fabiola in het Limburgse Rekem gebeden op het kerkhof van de vergeten zielen, zo meldt HET BELANG VAN LIMBURG maandag.
Het gaat om de begraafplaats aan de psychiatrische inrichting. De kruisjes van 650 "vergeten zielen" moesten het stellen met slechts vijf potten bloemen. De koningin bezocht ook het graf van haar onlangs overleden huisbewaarder van haar buitenverblijf in Opgrimbie.

De huisbewaarder overleed op 7 oktober. Koningin Fabiola woonde op 11 oktober de rouwmis bij die voor de overledene werd opgedragen. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken