Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Leuven: optredens solidariteitskoor Pati Pati

Leuven: optredens solidariteitskoor Pati Pati
LEUVEN (RKnieuws.net) - Elk jaar brengt Pati Pati in het kader van de vastenwerking van de Leuvense Universitaire Parochie een volledig nieuw programma dat een bonte mengeling vormt van wereldliederen, inspirerende teksten en samenzang. Dit solidariteitskoor van een vijftigtal enthousiaste Vlaamse en buitenlandse studenten zingt liederen die getuigen van de strijd, het verzet, de hoop en de grenzeloze doorzettingskracht van de armsten en de zwaksten in het Zuiden en het Noorden.

Pati Pati zingt dit jaar over vrijheid. Recht op vrije meningsuiting, niets bijzonders... Tenminste, in een land als het onze, waar dat soort dingen allemaal zijn toegestaan. En dan sta je raar te kijken als iemand je zegt dat in meer dan honderd landen dat recht nog steeds niet geldt. Door het zingen willen we stem geven aan ieder die de vrijheid is ontzegd en ons gesterkt weten. Want wat er ook gebeurt, de vrijheid van het zingen blijft...

Pati Pati is live aan het werk te zien en te horen op zaterdag 20 maart om 20u. in de kerk van Keerbergen, op zondag 21 maart om 19u. in de Sint-Pauluskerk in Kortrijk en op dinsdag 23 maart om 20u. in de Begijnhofkerk in Leuven.

Voor meer info: Hilde Vanbrabant of Karolien Helsen, Universitaire Parochie, Jan Stasstraat 2, 3000 Leuven, tel: 016 32 55 95, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en website: www.kuleuven.ac.be/up/pati. (tb) 
 

 

Rorate Zoeken