Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Asse koopt een deel van parochiale kleuterschool aan

Asse koopt een deel van parochiale kleuterschool aan
ASSE (RKnieuws.net) - De gemeente Asse (vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen) koopt een deel van de kleuterschool in de deelgemeente Mollem aan. De kleuterschool is eigendom van de vzw Parochiale Werken.
Dat heeft radio 2 Omroep Brabant gemeld.


De gemeente huurde nu al een stuk van de school, maar het verenigingsleven in Mollem heeft dringend nood aan meer plaats. Ook het bibliotheekfiliaal, dat nu nog in het oude gemeentehuis is ondergebracht, zou dan een definitieve stek in de schoolvleugel kunnen krijgen.

Asse betaalt om en bij 50 000 euro voor het gebouw. Burgemeester Michel Van Haelewijck vindt de uitgave alleszins de moeite waard. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken