Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Drongen: retraites in Oude Abdij

Drongen: retraites in Oude Abdij
DRONGEN (RKnieuws.net) - In de zomermaanden kan men in de Oude Abdij van Drongen aansluiten bij een groepsretraite om tot stilte en gebed te komen. Dagelijks worden er twee inleidingen voorzien en de liturgie van de dag. De dagen verlopen in stilte, maar een gesprek met de begeleider is altijd mogelijk. Het domein van 10 ha ligt aan de oevers van de Leie, in het begin van de schilderachtige Leiestreek.
Van 12 tot 21 juli 2004 is er een achtdaagse retraite onder leiding van pater Ignace Reynaert rond ‘Wie zal Gods droom over ons geluk laten werkelijkheid worden ?’.

Van 1 tot 10 augustus 2004 heeft er een achtdaagse retraite plaats onder leidiing van pater Raoul Lievens rond het thema ‘Laten we binnentreden in de intimiteit met Christus ten einde ons door Hem te laten omvormen’ en van 16 tot 22 augustus 2004 is er een vijfdaagse retraite onder leiding van pater Charles Verhezen rond ‘Peilen naar het onmiskenbaar kenmerk van Jezus’ leven.’

Meer informatie en inschrijven: Oude Abdij van Drongen, Drongenplein 27, 9031 Drongen, tel. 09 226 52 26, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website www.oudeabdij.be. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken